Hippocrates

Hippo Academy™ är en elevportal för ridskolans elever.

I portalen ser ni era inbokade ridlektioner, fakturor, gör avbokningar, bokar igenridningar och meddelar ersättare.

Avbokning av lektion

Avbokning av terminsridning kan ske samma dag som lektionstillfället. Dock senast klockan 10:00 vardagar eller klockan 00:01 helgdagar. Endast avbokade lektioner kan ridas igen. Avbokningen görs i Hippocrates.
Avbeställda outnyttjade ridlektioner återbetalas ej av ridskolan.

Avbokning av privatlektioner

Avbokning måste ske senast 24h före den reserverade tiden. All avbokning sker i hippocrates. Avbokning som sker efter detta och tider som inte avbokas debiteras 100% oavsett orsak.

Övrig avbokning
Endagarskurs, flerdagarskurser tex julkurs, drop-in ridning är bindande och återbetalas ej.
Man får sätta in likvärdig ersättare, se regler nedan.

Ersättare

Ersättare skall vara på samma nivå eller högre, samt kunna rida samma storleks hästar/ponnyn som du. Man ska kunna rida samma hästar som den man ersätter, dvs vikt/längd och utbildningsnivå av elev och häst.

Igenridning

Ingenridning kan endast ske i ponnygrupper.

Ni bokar själva er igenridning i elevportalen.
Igenridning på vardagar kan bokas senast klockan 13:00 samma dag som lektionstillfället.
Igenridning på helger kan bokas senast klockan 00:01 samma dag som lektionstillfället.

• Max antal igenridningar per termin / elev / ridgrupp: 3 st.

• Igenridningar är giltiga terminen ut. De går ej att flytta till nästkommande termin.

• Du kan boka igenridning i grupper med samma nivå eller lägre som dig själv.

• Igenridning kan endast bokas in på samma kurstyper, som tex Hoppning, Dressyr, etc.

Delbetalning av faktura

Vi erbjuder delbetalning där dina fakturor delas upp på tre månadsfakturor.
Detta kryssat ni själva i på ert elevkort och måste kryssas i innan man fått en faktura.

Du hittar det tillvalet under dina "inställningar" i elevportalen.
Lägsta belopp för att det skapas delfakturor är satt till 5,300.00:-
Det tillkommer en avgift på 100kr om du väljer delfakturering.

ridskolans kod: ERS

Frågor gällande Hippocrates eller fakturor kan ni skicka per mail till enskederidskola@outlook.com.

Hästiga hälsningar,
Enskede Ridskolas personal