top of page

Klubbdressyr 12/2 anmälan öppen

Söndagen den 12 februari är det dags för terminens första dressyrtävling som även innehåller en Prova på klass.

Du måste rida på lägst märke/nivå 3 för att tävla Prova på klass och LC 2 samt märke/nivå 4 för att tävla LB och uppåt. Du måste ha fått godkänt av din instruktör på vald häst och klass för att få delta. För Prova på klass måste även målsman ha godkänt.


Tid: Samling 12:45, första start kl 14:00

Program: LC:1 Ponny/Häst Prova på klass, LC:2 Ponny/Häst, LB:1 Ponny/Häst, LA:1 Häst

Kostnad: Ponny 450 kr/Häst 500 kr

Framridning: Stenridhuset.

Klädsel: För Prova på klass prydlig klädsel. För övriga klasser tävlingsklädsel enligt TR.

I Prova på klass får hjälptygel användas på häst/ponny som går med det i lektionsverksamheten. I Prova på klass är det tillåtet att rida med spö på banan. Det kommer att finnas en coach på framridningen som stöd för Prova på klassen. Resultaten i Prova på klassen kommer inte att publiceras och det kommer inte att vara prisutdelning.

Alla deltagare kommer att tilldelas en funktionärsuppgift som måste skötas.


Anmälan sker här i TDB senast den 5 februari kl 18.00. Ange vilken instruktör du rider för samt eventuellt andra- och tredjehandsval i meddelande till arrangör. Kontrollera att du har uppdaterade uppgifter på ditt TDB-konto om vi skulle behöva kontakta dig. För dig som inte har TDB-konto se följande instruktion här.


Betalning sker via Swish EFTER att deltagarlistan mailats ut men senast den 9 februari.

Vid avanmälan efter den 5 februari kl 18:00 måste domaravgiften ändå betalas. Vid avanmälan senare än 24 timmar innan måste hela avgiften betalas.

OBSERVERA att bortlottning kan komma att ske om intresset är stort eller om fler vill ha samma häst. Förtur vid nästa tävling tillämpas inte.

Frågor? Maila tk.ers@hotmail.com


Text och bild taget från www.enskederidsallskap.seComentários


bottom of page